wera5510 Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Takie stadko 10 sztuk tej rybki 112l Obsada: -10 bystrzyków kolumbijskich - 1+2 pielęgniczka kakadu - 5 kirysków spiżowych - 4 otoski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.Agassiza Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 (edited) Myślę,że nie ma większego problemu,ale nie mam pewności jak zareaguję owe małe płochliwe Amandy przy w prawdzie nie wiele,ale jednak większych bystrzykach kolumbijskich. Trudno powiedzieć,czy będą pływać jedną dużą grupą,czy też osobno gdzie stawiam,że amandy po mniejszej i najbardziej zarośniętej części baniaka. Nie chcę Cię zniechęcać,ale nie jestem zwolennikiem łączenia kilku małych stadek ryb różnych gatunków. lepiej chyba dokupić z 6 kolumbijskich. Swoją drogą lepiej zainwestuj w przynajmniej 2 otosy i z 2 kirysy oczywiście tego samego gatunku,bo te mogą czuć się osamotnione. Pozdrawiam . Edited September 2, 2013 by p.Agassiza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts