lukas123 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Witam mam takie pytanie dotyczące roślin in-vitro, chciałbym dokupić sobie rośliny ale zastanowił mnie ten anubias http://allegro.pl/roslina-anubias-nana-5szt-kubeczek-wroclaw-i3489265091.html, jest coś warta taka roślina z hodowli in-vitro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy102 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Rośliny z hodowli in-vitro powinny być wolne od glonów, ślimaków i chorób. Producenci umieszczają korzenie w specjalnym żelu, który zawiera wszystkie potrzebne do życia rośliny substancje. Kupowałem takie rośliny, wszystkie były w stanie idealnym i bardzo dobrze zaakceptowały się w akwarium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Querly Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Również potwierdzam slowa kolegi wyzej.Także startowałem na pełnym pakiecie roślin in vitro i nie bylo problemu z przyjęciem.Tylko ta aukcja troche drogo wychodzi Maly kubek za kwote dużego.Jak chcesz taniej napisz na PW dam ci strone na której mozesz zakupić 2 razy tyle za mniej Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts