Miguel 0 Posted September 6, 2013 A ja właśnie dziś odebrałem swojego galaxy s4 active... Już kąpałem go w akwarium i robiłem zdjęcia pod wodą. .. mega fun. Wysłane z mojego GT-I9295 za pomocą Tapatalk 4 A jakie ciśnienie wytrzymuje pod wodą? Share this post Link to post Share on other sites
Wojak 0 Posted September 14, 2013 (edited) Wczoraj doszedł Kindle paperwhite.ale coś nie mogę zdjęcia dodać na forum https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQd60wI_sb-Mn3w7MDcD4sO6d954boW8-c21mdkOUYZUV8bWzln3w Edited September 14, 2013 by Wojak Share this post Link to post Share on other sites
Plamka 0 Posted October 2, 2013 Kiedy wróciłem do domu, czekała na manie paczka kurierska. A wiecie co w niej było? Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek1702 244 Posted December 3, 2014 Odgrzeję Dzisiaj do mnie przyszła mysz A4 Tech X-748k Z wyglądu fajna, w korzystaniu jak na razie też. Potem zobaczymy co jeszcze potrafi Jakiś czas temu kupiłem jeszcze MyPhone Luna. Ładny wyświetlacz, duży, może nawet trochę za duży, do keiszeni za bardzo nie wsadzisz Share this post Link to post Share on other sites
zibi6 31 Posted December 3, 2014 Jakiś czas temu kupiłem jeszcze MyPhone Luna. Ładny wyświetlacz, duży, może nawet trochę za duży, do keiszeni za bardzo nie wsadzisz Bo takie cuda nosi się w plecaku Share this post Link to post Share on other sites
antonip 0 Posted October 25, 2017 Tablety i nowoczesne smartfony wymagają od nas nowych przyzwyczajeń i nowych rozwiązań technicznych związanych z przemieszczaniem się z takimi gadżetami. Share this post Link to post Share on other sites
OlkaD94 1 Posted November 23, 2017 No to już czekam aż pochwalicie się prezentami na święta ;D Ja dziś idę na zakupy kosmetyczne, czyli pół zawartości portfela zniknie Share this post Link to post Share on other sites
kluczefarm 0 Posted November 28, 2017 Widzę , że nie jestem jedynym fanem gier na tym forum. To bardzo dobrze Share this post Link to post Share on other sites
tomol9548 0 Posted March 27, 2019 Proferuję bardziej zabawki bardziej nietechniczne np. ostatnio mam fazę na bańki mydlane. Wychodzimy sobie czasami z dziewczyną popuszczać bańki mydlane ciepłymi wieczorami, choć nie dużo ich ostatnio ale no mega sprawa. Robisz taka bańkę z płynu na sznurku i ona jest większa niż moja dziewczyna haha a ma 167cm to bańki niezłe wychodzą ::DDDD Share this post Link to post Share on other sites
hiseek 0 Posted March 29, 2019 Ja ostatnio w sklepie internetowym kupiłem drony dla dzieci i bawię się z nimi tym jak małolat. Czasem dzieci to dobry pretekst, inaczej żona nie pozwoliłaby mi kupić takiej zabawki Share this post Link to post Share on other sites