SiwyRox Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Witam. słyszałem że odbłyśniki można kupić w hurtowni elektrycznej. Czy ktoś takie kupował? Jak jest z montażem? Mam 4 świetlówki (2 podpięte/dodatkowe). Patrzyłem na allegro to takie jakie mnie interesują są dość drogie (jako sztuka nie są ale razy 4 kwota staje się nie do przyjęcia). Pilnuj pisowni. damilio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Na odbłyśnik świetnie nadaje się blacha kwasówka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damilio Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 1. Jedź na złom. Często się zdarza, że znajdziesz tam stare lampy. Może i całkiem zdrowe odbłyśniki znajdziesz. 2. Kup taśmę samoprzylepną aluminiową. Taka do uszczelniania kanałów wentylacyjnych lub klimatyzacji. Rolka ok 12zł. Ale się szybko brudzi, trzeba często przecierać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts