telekom75 Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 (edited) Witam, Zaopiekowałem się "przymusowo" rybą,której nie mogę zidentyfikować.Proszę o jakieś informację na jej temat,ponieważ nie mam pojęcia,czy warunki w moim akwa będą dla niej odpowiednie... Ryba ma ok.8-10cm,jest dość płochliwa,prawie biała,otwór gębowy pod spodem,bardzo lubi "ryć" w podłożu.Proszę o szybką odpowiedź,bym mógł podjąć decyzję co dalej. Pozdrawiam Edited July 11, 2013 by telekom75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Glonojad syjamski.Terytorialny duży glonojad, który lubi przyssać się do ciała ryb. Np. Gurami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
telekom75 Posted July 13, 2013 Author Share Posted July 13, 2013 Glonojad syjamski. Terytorialny duży glonojad, który lubi przyssać się do ciała ryb. Np. Gurami. Dziękuję za szybką odpowiedź - muszę szukać dla niego innego "domu" Jeśli ktoś z Poznania lub okolic ma warunki by się nim zająć,to wydam. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts