Pabblo115 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 (edited) Witam Jestem nowy na forum i chciałbym pochwalić się swoim zbiornikiem. Akwarium wystartowało w lutym. Obsada to: 2 kiryski czarne i 2 spiżowe 5 danio 1 samica gupika zapłodniona 6 neonów innesa 1 przeźroczka 2 rybi małe nie wiem jak się nazywają(dostałem od kolegi) 2 helenki Pierwsze zdjęcie jest z 18 maja, następne 3 są na dzień dzisiejszy. Nawozy jakie stosuje to Planta Gainer Carbo i ikola e140. Mam też bimbrownie własnej roboty. Ostatnio zakupiłem 3 krewetki red cherry, mam zamiar jeszcze kilka dokupić. Dodam jeszcze że mam zamiar przerzedzić rośliny zrobił się busz. Czekam na komentarze i uwagi. Edited July 14, 2013 by andrerw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belzebub532 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Buszem bym tego nie nazwał,podłoże fatalne obsada jeszcze gorsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanatyk3000 Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 (edited) Sporo pracy przed tobą. Widać,że nie miałeś pomysłu na ten zbiornik. Przesadz rośliny. Podziel zbiornik na 3 plany. Wysokie rośliny na tyle, śrenie na środku akwarium, trawnikowe z przodu. Pomyśl nad jakimiś skałami, korzeniami. Proponuje poprzeglądac tutejszą galerię, może znajdziessz jakiś pomysł. Podaj jakie masz oświetlenie. Edited July 15, 2013 by fanatyk3000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts