monk1990 Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Cześć,niestety ostatnio nie miałem kiedy podmienić wody i tak akwa stało może trochę ponad 2 miesiące. Dziś nadeszła już ta uroczysta chwila i znalazłem coś martwiącego. Mam coś na tafli, jest to drobniutkie i skacze;/Wiecie może co to jest? Jak z tym walczyć, czy trzeba z tym walczyć, lub może to zostawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gracjanna Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 To prawdopodobnie skoczkogonki, są niegroźne. Rybki powinny się nimi zająć Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.Agassiza Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Mam owe robaczki od około 3 miesięcy i nic z tym nie robię ,a jest okey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba90 Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Albo oczliki które świadczą o tym iż w akwarium panują dobre warunki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monk1990 Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 Dziękuję bardzo za szybkie odpowiedzi, sam teraz nie wiem co to było-bo po podmianie wody straciło się pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sprinter17 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Zniknęły całkowicie po wymianie wody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.Agassiza Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Ja po twoim poście w zasadzie sobie o nich przypomniałem i dopiero wtedy skapnąłem się ,że zniknęły . Myślę,że temat można zamknąć gdyż dla potomny zostaje ,że są nieszkodliwe i można choć nie trzeba się ich pozbyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagatek Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz sie z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts