nick1234 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Witam, dziś kupiłam na Allegro coś takiego: http://allegro.pl/26-roslin-dyfuzor-mikro-makro-bacter-hit-i3347165188.html Chodziło mi głównie o roślinki ale jak widac w gratisie są też jakieś nawozy - co myślicie na ich temat? Szczerze to podejrzanie tanio mi się wydaje... Myślicie, że warto je zacząć podawać czy może jest ryzyko, że raczej zaszkodzą niż pomogą? Do tej pory stosuje PG classic, makro green, potas i węgiel w płynie ale już mi się kończą. Z góry dziękuje za sugestie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Żadna rewelacje. Raczej cena jest OK. Nawozy będą dobre lecz jak doczytasz jest ich niewiele. Rośliny raczej pospolite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick1234 Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 Dziękuje, nie szukam rewelacji, po porstu chciałam więcej roślin w akwarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts