Remo Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Witam... Ma ktoś takiego suma??? Bo chciał bym kupić ale nic o nim nie wiem http://allegro.pl/item628279460_sum_cla ... lecam.html Może być z Mieczykami, Neonkami, Kiryskami, Skalarami, Guraminami ?????? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2525 Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Oczywiście ze moze będą sobie razem pływac do czasu kiedy zgłodnieje albo znudzi mu się już pływanie z przekąskami..... Ps. fajna fura... I jeszcze jedno mnie zastanawia . Skoro masz nazwę rybuy jesteś nia zainteresowany to czemu nie wpiszesz sobie tej nazwy w google ?????? juz z pierwszych linków dowiesz sie co to za bestia.....Nie trzeba zaraz pytac na forum o takie zeczy których w sieci jest od groma..Sorki ale sam z ciekawości sparwadziełm co tam piszą i Odpowiedziałem na twoje pytanie -wczesniej nie znalem tego gatunku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Nie kupuj tej ryby!!!!!!!!!!!!!!! on mi zjadł dorosłego zbrojnika wszystkie ryby musiałąm go uśmiercić A to ten mój Jak był mały Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluee15 Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Sylwix: Ale bydle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 A tu jego ostatnie zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 piękny okaz, aż dziw chwyta jak urusł taki duży w tak małym zbiorniku. Sam bym też kosił wszystko na jego miejscu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluee15 Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Mnie ciekawi jak takie bydle pływa ; p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Wstrętnie jak wąż A łusek nie ma ma taki śluz obrzydliwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenia53 Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Nie wiedziałam o nich nic a pani w sklepie powiedziała,że będą malutkie no i były w akwa towarzyskim.Najpierw porządek zrobiły z gupikami a potem zaczeły się brać za większe,potrafiły pogryść na kawałki większe.Przełożyłam je do akwa.112l.ale jest małe dla nich.Mają 40 i 38 cm,są piękne.To duże rybki i mięsożerne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts