Kot-akwarysta Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Czy mógłbym nadmiar tych ślimaczków wrzucić do jeziora? Nie chcę ich zabijać!!! Przeżyją w jeziorze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 A występują one naturalnie w tym jeziorze? Jak nie to wpuść je do kanalizacji, niech wspomogą lokalną oczyszczalnię ścieków w przerabianiu biomasy. Albo kup helenki, niech to one je zabijają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Zatoczki powiadasz? Chętnie przyjmę jak masz na prawdę dużo, pokrywam koszty wysyłki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot-akwarysta Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 Cóż - wyczytałem że rozdętka pospolita jest pospolitym gatunkiem w polskich zbiornikach wodnych. Sławku, o wysyłce napisze na PW jeśli chcesz te ślimaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Cóż - wyczytałem że rozdętka pospolita jest pospolitym gatunkiem w polskich zbiornikach wodnych. Sławku, o wysyłce napisze na PW jeśli chcesz te ślimaki. Sorki, mój błąd-Rozdętki, nie Zatoczki. W każdym razie i tak z chęcią je przyjmę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts