GNT Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Mialem 4 gupiki, dwie zabki, 2 glonojady i molinezje... Najpierw "padła" samica gupika, potem samiec i kolejny samiec... Mialy nastroszone łuski, ktore im odpadały... Molinezja ociera sie o dekoracje i ma "nadgryzioną" te gorną płetwa na grzbiecie (nie wiem jak sie nazywa dokladnie...) Zauważyłem jeszcze jedna dziwna rzecz... W roślince (sztucznej) jest dziwna kulka... Wyglada jak glut taki przezroczysto-metny. W srodku sa babelki powietrza chyba... Dosc dziwne to jest... Trudno to bylo dostrzec, ale zauwazylem rowniez, ze w wodzie pływaja takie male biale albo przezroczyste płatki... Sa bardzo malutkie i podejrzewam, ze z tej dziwnej kulki sie wydobywaja... Osiadly tez na kamykach... Jesli ktos wie co to prosze dajcie znac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 to po co ci ta sztuczna roslinka w tym akwarium,to sa wlasnie jej zalety bo nie wiesz co wkladasz do akwarium i jeszcze jedno piszesz o tej kulce a ona dalej jest w akwarium trzeba bylo ja wyciagnac odrazu.Twoje ryby sa chore ale to moze byc z roznych przyczyn zrob testy wody napisz jakie masz akwarium itd to cos sie bedzie kombinowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GNT Posted May 6, 2009 Author Share Posted May 6, 2009 Kulka- mam na mysli gluta albo jakąś maź... Nie bylo tego w roslince i watpe, ze to jej przyczyna... Mam ja juz dlugo i nic sie znia nie dzialo... Jesli nie wiesz o czym piszesz to nie pisz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 dobra spoko napisz od jakiego czasu woda jest w akwarium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts