Jump to content

Dziwna Kulka

Recommended Posts

Mialem 4 gupiki, dwie zabki, 2 glonojady i molinezje... Najpierw "padła" samica gupika, potem samiec i kolejny samiec... Mialy nastroszone łuski, ktore im odpadały... Molinezja ociera sie o dekoracje i ma "nadgryzioną" te gorną płetwa na grzbiecie (nie wiem jak sie nazywa dokladnie...) Zauważyłem jeszcze jedna dziwna rzecz... W roślince (sztucznej) jest dziwna kulka... Wyglada jak glut taki przezroczysto-metny. W srodku sa babelki powietrza chyba... Dosc dziwne to jest... Trudno to bylo dostrzec, ale zauwazylem rowniez, ze w wodzie pływaja takie male biale albo przezroczyste płatki... Sa bardzo malutkie i podejrzewam, ze z tej dziwnej kulki sie wydobywaja... Osiadly tez na kamykach... Jesli ktos wie co to prosze dajcie znac...

post-2194-13685155474896_thumb.jpg

to po co ci ta sztuczna roslinka w tym akwarium,to sa wlasnie jej zalety bo nie wiesz co wkladasz do akwarium i jeszcze jedno piszesz o tej kulce a ona dalej jest w akwarium trzeba bylo ja wyciagnac odrazu.Twoje ryby sa chore ale to moze byc z roznych przyczyn zrob testy wody napisz jakie masz akwarium itd to cos sie bedzie kombinowac.

Kulka- mam na mysli gluta albo jakąś maź... Nie bylo tego w roslince i watpe, ze to jej przyczyna... Mam ja juz dlugo i nic sie znia nie dzialo... Jesli nie wiesz o czym piszesz to nie pisz...

Share

• Create New...