LABIATUM Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 (edited) Witam mam na imię Patryk. Mam w tej chwili akwarium 350l. A w nim : 2 pielęgnice dwuplamiste parka . samiec 8cm samica 4cm 1 pielęgnice severum 12 cm 1 pielęgnice czekoladową 25cm 2 srebne dolary *duże* 2 rekinki akwariowe 15 cm 2 guarami nadzwyczaj agresywne w innym moim akwarium trzymałem je z skalarami , ale ganiały skalary sam byłem zdziwiony więc wrzuciłem je tutaj mają po 5cm. 2 glunojady 10cm 1 lemon fin barbs (nie mogłem znaleść polskiej nazwy) 7cm zawsze trzyma sie z rekinami w akwarium mam dużo jamek korzeni schronów i tak dalej gdy ryby były miejsze zawsze sie tam chowały ale gdy podeosły sami wiecie już sie nie mieściły:) Zastanawiam sie bo mam okazje kupić 7 Pielęgnic zebr mają po 4 cm zresztą ine i tak nie rosną duże miałem je pare lat wcześcniej w moim agresywnym akwarium pielęgnicowatym i znam ich temperament uwielbiają norki miałem wtedy 2 sztuki pilnowały swojego terytorium i pływały na dnie choć wiem że są też agresywne , ale nie aż tak jak np. Labiatum którą też miałem wpare lat temu . A więc czy jest sens? czy zeberki by nie robiły krzywdy innym rybkom ? oczywiście mówie o dwuplamistych które są podobnej wielkości i o gurami i rekinkach ? Sory za ortografie mam 16 lat mieszkam 6 lat angli prosze o wyrozumienie Regulamin dotyczy wszystkich ,proszę się do niego dostosować . Pomoże ktoś ? Przepraszam moderatorów za kolejny post :/ Ale by mógł mi ktoś pomóc napisać coś więcej o nich z jakimi rybkami trzyma zebry bardzo chce wiedzieć czy je warto kupić do wieczora musze sie zdecydować prosze chociaż o jakąś krótką opinie na ten temat ! Edited June 24, 2013 by kubas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABIATUM Posted June 24, 2013 Author Share Posted June 24, 2013 Dobra zdecydowałem sie już dokupie 4 zeberki i 3 dwuplamiste temat można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts