rafalik1 Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Mam szybkie pytanie/problem. A mianowicie sąsiad a bardziej jego dziecko "męczyło" rybę typu molinezja ta złota młoda około 2-2,5cm przez tydzień w słoiku około 1,5l przyniosło ją ze szkoły oczywiście już się znudziła widząc tą rybkę poprosiłem aby ją mi oddali bo chcieli jej się pozbyć w inny sposób. Wrzuciłem ją do kostki 30x30x30 (przejściowe mieszkanko) w celu obserwacji i od 3 dni lata intensywnie góra/dół najbardziej w rogach akwarium czy może to być stres ? wina akwarium (akwarium to kostka wiem ze mała ale na pierwszy tydzień lepsze to niż słoik-szkło optiwhite) czy coś się dzieje ? czy coś powinienem zrobić aby jej jakoś pomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada391 Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 (edited) Moim zdaniem ryba mogla dostac urazu glowy (jak to dziecko trzymalo ta rybe w sloiku to mogło potrzaść tym słojem i uraz gotowy)Ale niech się wypowiedza na ten temat bardziej doświadczone osoby;-)Pozdrawiam Edited June 22, 2013 by kubas Pisownia +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalik1 Posted June 22, 2013 Author Share Posted June 22, 2013 Czasem są momenty że pływa normalnie miedzy roślinkami czy korzeniem a tak to głownie szaleje. Właśnie się obawiam że może coś ma z głową. Chciałem jakoś pomóc ale bez pomocy kogoś z forum raczej mi się nie uda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts