tomjan Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Witam, Zamierzam zamówić rośliny do akwarium lt (100x50). Jak wiadomo roślin powinno być spro na start i wyliczyłem, że będzie to kosztowało ok. 150 zł (na belio.pl). Ktoś może zna ten sklep i zamawiał w nim rośliny? Polecacie może jakieś inne sklepy? Jak jest z przesyłką, jaka jest kondycja i ilość roslin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuraosPL Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Polecam Ci kupić roślinki u Sławka121. Ma na prawdę bardzo dobre roślinki w konkurencyjnych cenach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Ja osobiście kupiłem masę roślin w wklepie plantagarden.pl (bez reklamy) i jest na prawdę ok. Rośliny ładnie zapakowane, soczyście zielone tak, że jestem zadowolony i polecam ten sklep. Poza tym miła obsługa i w razie czego nie kryją czym nawożą dlatego można we własnym akwarium stworzyć podobne warunki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts