damianzgierz Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Tak jak w temacie. Mam krewetkarium 40x25x25 i w nim Razborki galaxy i krewetki RC. Czym mogę karmić taką obsadę? Czy mrożone rureczniki dla galaxy się nadają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaze Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Tak jak w temacie. Mam krewetkarium 40x25x25 i w nim Razborki galaxy i krewetki RC. Czym mogę karmić taką obsadę? Czy mrożone rureczniki dla galaxy się nadają? Moje galaxy wcinają suchy pokarm Tetry, mrożonego oczlika i dwa dni w tygodniu żywą, drobną artemię, po której szaleją z radości. U mnie rurecznika i dafnii nie ruszały, za duże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLB Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Ja swoje karmię na zmianę JBL NovoColor i JBL Gala, czasami podam mrożony pokarm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Rurecznik możesz posiekać żyletką po rozmrożeniu i tak podawać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Cześć! Ja ostatnio oprócz pokarmów suchych podaję mrożonego cyklopa. Staram się także raz w tygodniu dawać jakiś drobny pokarm żywy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel36 Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Ja daję płatki i granulki tropikala ale bardziej lubią granulki. A jak często można podawać mrożonki? Ja swoim galaxy daję raz w tygodniu mrożonego oczlika (smakuje im najbardziej) i zastanawiam się czy można dawać im go częściej bez ryzyka otłuszczania się narządów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagatek Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz sie z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts