Paweł M Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Hej ostatnio kupiłem mech do akwarium i okazało się że z mchem przybył nowy współlokator (z obserwacji - chodzi wyłącznie po ściankach akwarium i jest dość ruchliwy (jak na ślimaka)) PHOTOSHOOTING: A tutaj bonus w stylu Andrzeja Strejlau-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 To rozdętek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł M Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 (edited) To było szybkie Dzięki za odpowiedź. Czekam aż ktoś potwierdzi i można zamykać Czytałem teraz kilka opinii na forach i często ludzie piszą żeby wyrzucić - mam małe akwa (cube - 20L) i w sumie coś przydałoby się na glony co myślicie? Edited June 20, 2013 by Paweł M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagatek Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 To ja potwierdzam i można zamykać . Bym radziła się tego pozbyć bo potem nie ogarniesz zbiornika . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Kup ze dwie hellenki (anetome hellena) i po sprawie. Zjedzą te ślimaki a wierz mi że we mchu zapewne jest dużo jaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nantai Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz sie z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts