Koniu Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Witam, mam pytanie odnośnie kirysków. Chciałbym na dno (220L) wrzucić do piskorów stado kirysów. Nie wiem w jakiej liczebności je ogarnąć oraz czy mógłbym np 2 gatunki. Myślałem o lamparcim, pandzie, pstrym. Z tym, że lamparcie się cenią. Może podrzucicie jakiś pomysł ? Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fleder Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Jaka powierzchnia dna? Może 6x Sterby i 6x Panda? Uważam, że sterby są ładniejsze od pstrych, chociaż i tak moje ulubione to spiżowe Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koniu Posted June 19, 2013 Author Share Posted June 19, 2013 110x40 Sterby ogólnodostępny jest ? Kwestia jakie tam w sklepie mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polak82 Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Witam, mam pytanie odnośnie kirysków. Chciałbym na dno (220L) wrzucić do piskorów stado kirysów. Nie wiem w jakiej liczebności je ogarnąć oraz czy mógłbym np 2 gatunki. Myślałem o lamparcim, pandzie, pstrym. Z tym, że lamparcie się cenią. Może podrzucicie jakiś pomysł ? Z góry dziękuję i pozdrawiam Polecam lamparcie, są piękne jak je tylko zobaczyłem w sklepie od razu mi się spodobały. Miłość od pierwszego wejrzenia Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunay Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Według mnie lepiej więcej jednego gatunku. Z 12 pstrych możesz spokojnie dać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koniu Posted June 19, 2013 Author Share Posted June 19, 2013 (edited) a któreś wymagają większej uwagi? myślę może 6 pstrych i 6 pand. chociaż te lamparcie korcaa Zdania zaczynamy z wielkiej litery. Edited June 19, 2013 by kubas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koniu Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 w sklepie obecnie mam pstre spiżowy i albinos to te tańsze. droższe panda, Juli-Lampard, strumieniowy. chciałbym zestaw ze 6 sztuk z tańszych i 6 sztuk droższych. co polecacie połączyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fleder Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Ja brałbym spiżowe i Julii. Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koniu Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 Myślałem coś z kontrastem np panda i spizowy. Zastanawiam się czemu tak każdy woli spiżowego od pstrego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts