Megakiller Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 (edited) Potrzebna mi jest informacja jakie ryby nadają się do akwarium z kamienistym dnem (kamienie lekko ostre). nie potrzebna wam jest informacja o litrarzu poniważ mam dość wysłuchiwania ciągłego gadania masz za mały litrarz oddaj je karłowacieją. Powiem tyle A mnie to... ( mam już mieczyka samca i brzanke rekinią samca)żenie:> Zapoznałeś się z regulaminem? Trochę kultury by nie zaszkodziło. To forum jest po to, żeby naszym pupilom zapewnić odpowiednie warunki a nie żeby je męczyć. Jeżeli tak nie myślisz to chyba najwyraźniej pomyliłeś fora. Dorosłość jest wtedy jak ktoś się umie zachować. Regulamin. +5. Mapet Edited June 17, 2013 by Mapet Regulamin. +5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
belzebub532 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Bez informacji o zbiorniku nie ma porad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megakiller Posted June 17, 2013 Author Share Posted June 17, 2013 2l Link to comment Share on other sites More sharing options...
gracjanna Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 (edited) Nic się nie nadaje Edited June 17, 2013 by gracjanna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek1702 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 (edited) Jeśli wiesz lepiej to nie rozumiem po co założyłeś ten temat? Takie coś się zgłasza a nie komentuje. Następnym razem będzie to jako spam. Mapet Edited June 17, 2013 by Mapet Upominenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostka99 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 To jest kula? Jak nie, to jakie wymiary ma zbiornik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajolica1 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Jedna plastikowa rybka, kolorowy żwirek i kilka muszelek. A tak naprawdę to nie wiem czy piszesz to po to by kogoś tu zdenerwować czy z niewiedzy, ale do takiego akwarium nie nadaję się żadna żywa rybka. Min akwarium w, którym można coś trzymać to ok 20l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz sie z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts