Ciagnik Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 (edited) Witajcie, o to mój nowy zbiornik. Stary 72 wyleciał niestety, aktualna obsada: - 12 neonków inessa - 9 mikrorazbor - 10 tęczanek - 7 kirysków spiżowych - 10 otosków - nieokreślona liczba helenek - nieokreślona liczba RC Oświetlenie to 8 żarników LED po 9 W 670lm, do tego 7 żarników LED 4,5 W. Tak to wygląda, jakby ktoś mógł rozpoznać roślinki byłbym wdzięczny. Edited June 16, 2013 by Ciagnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Fajnie rozwiązane oświetlenie - masz może zdjecia z budowy ?Ciekawi mnie to, bo na pierwszy rzut oka wyglada bardzo ładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciagnik Posted June 16, 2013 Author Share Posted June 16, 2013 Fajnie rozwiązane oświetlenie - masz może zdjecia z budowy ? Ciekawi mnie to, bo na pierwszy rzut oka wyglada bardzo ładnie Skrajne lampy to gotowe oprawy firmy Kanlux cena około 250 zł sztuka, między nimi zwykła płyta meblowa z wywierconymi otworami pod oprawy halogenowe. Zdjęć niestety nie mam, za podpórki robią uchwyty do półek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 1 Cryptocoryna wendtii brown 2 Mały henio 3 Sagittaria 4 Hygrophila corymbosa 5 Ludwigia repens 6 Valisneria asiatica 7 Echinodorus, chyba bleherii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts