Organ18 Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Cześć wszystkim jestem od kilku minut . Na nowo uruchamiam akwarium gdyż oczko mnie aż tak nie kręci Mieszkam w Zabrzu woj. Śląskie nie mam zbytnio kasy jestem bezrobotny a akwarium stoi puste chciał bym rybki typu trzciniak , kolcobrzuch takie nietypowe rybki . Bo gurami , glonojady , neonki odpadają jak ktoś chce roślinki , ozdoby , akwaria pozbyć się bo np. likwiduje to ja przyjmę jeżeli ktoś by był z okolic : bytom , gliwice , katowice , ruda śląska ........ mogę podjechać autem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Opis działu Rybki: "Rozmowy na temat rybek akwariowych i nie tylko". Jak jasno wynika z opisu - nie jest to dział z ogłoszeniami. Dział Giełda znajduje się w menu na górze, tuż pod logiem forum i jak sama nazwa wskazuje to w nim zamieszcza się takie rzeczy... Oto link http://forum.superakwarium.pl/classifieds/ Zamykam wątek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts