Bartixxx Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Witam mam już akwarium profilowane 112l i zastanawiam się czy obsada jaką planuję będzie dobra Chcę pójść w stronę Ameryki Południowej, ale tylko jak chodzi o ryby bo rośliny będą różne. Więc z ryb planuje dać harem pielęgniczek kakadu 1+2, stadko bystrzyków amandy tak koło 10 sztuk i na dno kiryski panda ok 5 sztuk. Czy będzie to dobra obsada? Co ewentualnie zmienić? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil123 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Wydaje mi się, że będziesz miał trochę pusto. Możesz dać taką obsadę, ale zwiększ liczbę kirysków (np. do 8-9) i bystrzyków (do 15). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartixxx Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 Oki bystrzyków dam więcej a kirysków zostanie 5 i dodam jeszcze 4 otoski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts