KK96 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Witam! Posiadam akwarium o wymiarach 74cm x 29cm x 35 cm. Zamierzam kupić do niego filtr kaskadowy, gdyż na kubełek mnie nie stać. Będzie to Aquaelowski FZN-3. Jest on dość szeroki, więc na bocznej szybie się raczej nie zmieści, zostaje tylna szyba. Niżej daję zdjęcie pokrywy, zaznaczone jest mniejsce, gdzie będzie on wisiał. Czy jego "głębokość" jest na tyle odpowiednia by nie przekroczyć tej odległości 5 cm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazujama Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 (edited) Ja mam filtr Aquael FZN-2 i spokojnie się mieści przy takiej pokrywie a różnica między FZN-2 a FZN-3 wydaje mi się że jest tylko w pojemności a nie długości samej kaskady Edited June 21, 2013 by kazujama Link to comment Share on other sites More sharing options...
KK96 Posted June 21, 2013 Author Share Posted June 21, 2013 Długość też rośnie Wystarczy popatrzeć na zdjęcia filtrów. Co do tematu, to można go zamknąć bo rozważam wybór innego filtra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts