Lemur Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 (edited) Hej! Jakoś w tym tygodniu zakładam nowe akwarium 200l i mam problem z obsadą...kuzyn chce mi sprzedać parkę paletek, zgodziłem się bo paletki to piękne ryby no ale...2 palety w 200l to strasznie mało, do nich chcę krewetki ale też nie wiem jakie wybrać? Moja wizja akwarium: podłoże(naturalne) z koloru przypominające cegłę, na środku korzeń a na jego odnóżach kępki roślin(mały heniek lub wgłębka), pod korzeniem trawnik który będzie się wysuwał na kilka centymetrów od korzenia ale nie na całe akwarium do tego gdzie nie gdzie kilka(max3-4) roślinki takie jak anubias i Ludwigia. Tak więc akwarium będzie prawie puste, rybki będą miały sporo przestrzeni. Jakie uzupełnienie obsady proponujecie? Luna: Przenoszę do odpowiedniego działu. Edited June 3, 2013 by Luna Zły dział. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts