MATIZ Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 (edited) Po wiele miesiącach zmagania z akwarium i z innymi rzeczami udało mi się "naprawić" je. Oto jego teraźniejszy wygląd(zdjęcia na dole).... Akwarium 70 litrów Juwel Rekord 700SPRZĘT:Filtr wewnętrzny Juwel Bioflow SuperGrzałka 50 WATT z termostatemOŚWIETLENIE:1x15 WATT Juwel Day-Lite1x15 WATT Sylvania Gro-Lux 8500K Odbłyśnik Juwel PODŁOŻE: Bazalt(12 kg) Pro Soil(0,5kg)OZDOBY:Korzeń z kory korkowej(+ kamienie w środku bo nie chciał zatonąć... ) NAWOŻENIE: EasyLife Profito Inne nawozy CO2(będzie w tym tygodniu... Na razie żelowe Dennerle... Zobaczę jak się sprawdzi..) FLORA:Kabomba Karolińska Red x1Kabomba Karolińska x1 Kryptokryna Becketax1Ponikło Igłowate x2FAUNA:5 Neonków( 3 czerwone + 2 Innesa) 1 Pielęgnica Ramireza(samiec)1 Zbrojnik Niebieski(nie umiałem się z nim rozstać... Jest w akwarium od czterech lat...)2 Krewetki AmanoZDJĘCIA: Edited June 2, 2013 by MATIZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adameskow Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Tylko jeszcze roślinek mało Dosadź kilka z tyłu i może jakiś mech na korzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATIZ Posted June 3, 2013 Author Share Posted June 3, 2013 Tylko jeszcze roślinek mało Dosadź kilka z tyłu i może jakiś mech na korzeń. No właśnie czekam aż Kabomba się rozrośnie....Już dziś widać różnicę . Może za kilka dni(w ten weekend) dokupię sobie jeszcze 2 sadzonki Ponikła... A co do mchu to jaki proponujecie??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaz Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Te "tło" - to worek na śmieci? Dużo masz w domu tego nawieszanego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATIZ Posted June 6, 2013 Author Share Posted June 6, 2013 Te "tło" - to worek na śmieci? Dużo masz w domu tego nawieszanego? No wiadomo ... Worek najlepszym tłem.. Może za jakiś czas się zmieni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts