GEKON Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 cześć mam problem z rozróżnieniem mieczyków czy są to samce czy samice . a przy okazji jaki to gatunek bo nie wyglądają jak normalne mieczyki . może są za młode żeby rozróżnić pleć . mam nadzieje że zdjęcia będą wystarczające z góry dzięki za pomoc ps sory za jakość zdjęć ale one ciągle w ruchu ta że trudno o dobre ujęcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtigerx Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Mieczyk welonowy tzw. widlak, odmiana wagtail. Wyglądają mi na samiczki patrząc na płetwę odbytową.Pewności nie mam co do tego z lewej strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEKON Posted May 29, 2013 Author Share Posted May 29, 2013 (edited) kurde szkoda że nie mogę zrobić ostrzejszego zdjęcia może macie jakiś sposób na robienie fotek rybom ??? może w nocy .... jak macie jakieś ciekawe pomysły to piszcie Zdania zaczynamy z wielkiej litery. Edited May 29, 2013 by kubas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts