Mat Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Przedstawiam zdjęcia mojego maluszka - Kiryska Albinos'a, na tóż przy płetwie odbytowej ma czerwony guziczek, prosze mi pomóc w jakikolwiek sposób. Miło by było gdybym się dowiedział co to za choroba, niestety lepszych zdjęć zrobić nie moge 1. 2. 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 długo to już ma? i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 około 3-4 dni, na pewno nie dłużej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 czy wygląda to tak jak krosta taka wiesz jak syfek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 wygląda to jak kulka, krostka, generalnnie jest to okrągłe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 Niech ktoś się wypowie... Danielek, Mei ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Ja mogę się wypowiedzieć i napisać tobie że to rakowatość , lub wrzody podskórne, może to też być infekcja bakteryjna, przydały by sie lepsze foto , odseparuj rybkę i zrób lepsze foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat Posted May 6, 2009 Author Share Posted May 6, 2009 Już po zabiegu panowie/pani, rano wyłowiłem niestety martwego kiryska. Ale dziękuje za jakiekolwiek pomoce z waszej strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts