Maddie Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 (edited) Witam, mam na sprzedaż (bądź zamiane na mniejsze) akwarium 2tys. litrów. Pełne oprzyrządowanie (sump, oświetlenie, co2, osmoza) + szafa. Możliwość obejrzenia w Wieliczce, odbiór osobisty. Cena za całość ok 10tys (do uzgodnienia). Kontakt przez PW. Edited May 26, 2013 by Maddie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molinek Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Można zobaczyć zdjęcia ? Tak z ciekawości jak to wygląda taki basen , jeżeli chodzi o mnie to ja nie jestem na kupnie ale chcę obejrzeć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maddie Posted May 26, 2013 Author Share Posted May 26, 2013 Basen? Toż to staw Zainteresowanym moge wysłać więcej zdjęć. Wymiary to ok 2,7x1x0,8m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molinek Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 WoW robi wrażenie zajmuje pół pokoju, wymiary tego basenu ładne Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati007 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Sory za mały OT, ale jeśli te zdjęcia są zrobione w tym samym czasie to mam kilka pytań.Ze zdjęć wnioskuję że pod akwarium jest sump tylko że szafka jest w innym odcieniu niż na 2 zdjęciu.Po drugie żwir na 1 zdjęciu jest biały, na 2 czarny.Po 3 wysuwanych szafek tam nie ma co widać na zdjęciu ogólnym.Jeśli się myle to napisz, chciałem tylko rozwiać wątpliwośći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maddie Posted May 26, 2013 Author Share Posted May 26, 2013 Sory za mały OT, ale jeśli te zdjęcia są zrobione w tym samym czasie to mam kilka pytań.Ze zdjęć wnioskuję że pod akwarium jest sump tylko że szafka jest w innym odcieniu niż na 2 zdjęciu.Po drugie żwir na 1 zdjęciu jest biały, na 2 czarny.Po 3 wysuwanych szafek tam nie ma co widać na zdjęciu ogólnym.Jeśli się myle to napisz, chciałem tylko rozwiać wątpliwośći. Już rozwiewam wątpliwości, zdjecia nie są z tego samego okresu, na 1 zdjęciu widać stolaż w czarnym kolorze, szafka jest w odcieniach ciemnego brązu, żwir na 1 zdjeciu jest biały (inna aranżacja), obecnie jest ta z 2 zdjecia, ale bardziej zarosło Wysuwane szuflady to atrapa (ładnie wygląda jedynie, nic w tych szafkach sie nie schowa). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts