misiulegia Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 2x Pielegniczka Ramireza 4x Pretnik Złoty 15x Neon Inesa 10x Kirysek Lamparci Czy ten wybór jest dobry? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beniek Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Hmmm pielęgniczki i neony razem? Nie bardzo. Moim zdaniem najodpowiedniej było by trzymać 25 Neonów Inessa i do tego Kiryski Ale to tylko moja propozycja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiulegia Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 A jakie są przeciwności trzymania Pielegniczek i Neonow razem? Wizja mojego zbiornika jest taka: -na dole stadko kirysków -po środku stadko Neonów -w górnej części 2 parki Prętników Złotych -a w Centrum wisienka na torcie Parka Ramirezek Co Wy na to??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemoX Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Neony i pielęgniczki mogą być razem. Tylko nie jestem pewien czy te prętniki mogą być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts