Pinio122 Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Hej, wyjeżdżamy w środę ok. 10:00 a wracamy w niedzielę ok. 17:00-18:00 i mam pytanie czy rybki przeżyją bez pożywienia przez 4 doby, czy jednak kupić automatyczny karmnik? Bo pewnie jak nasypię 2-3 razy więcej w środę rano to im "brzuchy porozrywa" i tak nie pomoże? 112L: P. Kakadu 1+3 Kirys Sterby 5 Otosek 4 Zbrojnik niebieski 2 Inessa 15 Zapomniałem dodać, iż mam pokrywę, więc jeśli jednak kupić to pytanie się zmienia na: jaki kupić? na co zwrócić uwagę, itd.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polak82 Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Są takie kostki które się rozpuszczają powoli, do tego jeśli masz rośliny to przeżyją bez problemu. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Spokojnie 4 dni wytrzymają. Nakarm je jakimś żywym dobrze przed wyjazdem i będize OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts