gosiawa Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 witam, mam nowego miedzika u którego zauwazylam spuchniete oko. Po wyłowieniu okazało sie, że ma w oku białą nitkę widoczna pod tkanką. Poradźcie mi prosze co to za pasożyt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 moze jakis pasozyt ale zdjecie jak by bylo to by latwiej mozna bylo pwiedziec co to jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosiawa Posted May 8, 2009 Author Share Posted May 8, 2009 moze jakis pasozyt ale zdjecie jak by bylo to by latwiej mozna bylo pwiedziec co to jest wiesz będzie mi trudno sfotografować. Byłam w sklepie i polecono mi jeden preparat Sery ale kosztował 49 zł, a rybka jest warta 4 zł... nie wiem co zrobić bo ryba ma się dobrze pomimo pasożyta, ale boje się, że zarazi inne Link to comment Share on other sites More sharing options...
trot Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 preparat Sery ale kosztował 49 zł, a rybka jest warta 4 zł... kapitalizm .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 masakra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts