Koks030 Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 AKWARIUM 60L + ROZMAITE AKCESORIA + ZWIERZĘTA + ROŚLINY Witam. Niestety w związku z rozpoczęciem przyszłych studiów jestem zmuszony sprzedać moje akwarium, które ma mniej więcej 1,5 roku.Liczę, że trafię na kupca, który będzie dobrze dbał o ten miniaturowy ekosystem wodny Pełną galerię zdjęć akwarium można zobaczyć pod tym linkiem: http://pokazywarka.pl/vtlr7s/ Zestaw zawiera:Akwarium prostokątne- 60 litrówPokrywa do akwarium z wymienioną świetlówką na nową jakieś pół roku temuFiltr wewnętrzny Grzałka Termometr Karmnik automatyczny, raz użyty, możliwość ustawienia do 30 dni- niezbędny gdy wyjeżdża się na nie dłużej niż miesiąc Napowietrzacz prawie nieużywany, do tego rurka i kamień do napowietrzacza Siatka do łapania rybekPrzyrząd do podcinania roślinek i łapania różnych elementów w akwarium Przyrząd do czyszczenia szyb akwariowych Tło akwariowe, jedno już używane, drugie nieużywane Resztki pokarmu dla rybek, który aktualnie będę miałBroszury o karmienu i pielęgnacji rybCzysty zwir rzeczny gdzieś tak 1 kg Korzeń Mangowca duży Kamienie ozdobne do akwarium, gnejsowe, 6kg Testy do wody, paskowe, około 20 sztuk ROŚLINY: sporo gatunków, w tym mech, nie mam już kartki z nazwami niestety ZWIERZĘTA: - Świderki (Kilkadziesiąt szt.)- Helenki (co najmniej 40 szt.)- Karliki Szponiaste (4 szt.)- Krewetki Amano (4 szt.)- Kiryski Pandy (4 szt.)- Otoski (3 szt.)- Danio (3 szt.) - Miedziki (5 szt.) CENA: 250 zł Zależy mi na czasie, bo niedługo wyjeżdżam do pracy a potem studia TELEFON: 533597573 E-mail: maro030@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts