polak82 Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Witam mam 2 kiryski, w najbliższym czasie dokupię kolejne 3, tylko póki co nie mają tego gatunku w sklepie i tu pytanie czy jak dokupię inny gatunek kiryska to będzie ok? Choć te najbardziej mi się podobają. Jest to akwarium ogólne (96 l.) pływają w nim : Samica meczyka 9 x żałobniczka Para prętnika karłowatego 2 x Labeo albinos 1 bojownik 1 glonojad złoty 1 gurami całujący Jak napisałem mam tylko 2 i wydaje mi się że się zalecają do siebie, niżej krótki filmik jak to wygląda. Czy tak wygląda tarło u tego gatunku? Jeśli tak to proszę o radę co robić dalej. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunay Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 To są zaloty kirysków, ale wydaje mi się (choć nie jestem pewien) że są tej samej płci. Poza tym masz przerybione akwarium i nawet jak kiryski złożyłyby Ci ikrę to długo ona by nie przeżyła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts