Bartixxx Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Nie bardzo wiedziałem gdzie umieścić ten temat więc wybrałem ten dział. (jak źle to sorki ) Otóż moja dziewczyna zaraziła mnie hoplem na punkcie bojowników do tego stopnia, że planuje założenie drugiego akwarium (25l) dla bojownika i o tyle o ile już wszystko wiem na temat hodowli i obchodzenia się z tą piękną rybą to nie mam pojęcia gdzie najlepiej kupić bojownika zależało by mi na odmianie kolorystycznej butterfly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajolica1 Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Na giełdach akwarystycznych lub w zwykłym zoologu uda Ci się znaleźć jakąś piękność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quieen Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 No, z bojownikami jest niesamowicie........_Cienko. Swego czasu- akurat nie przepadam za nimi, ale kupowałam w celach stricte utylitarnych jednego do swojego akwarium. Właściwie prawie wszędzie mamy zwykłe niebieskie kundelki. W jednym łódzkim sklepie widziałam podobnego do tego (oczywiście cena odpowiednia, kosmiczna): http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7OSMCU2VODdOIU6NcSauSjkJIpCoKhRCTFLcawbC7MiE3PfmR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Jak wygląda odmiana kolorystyczna "Butterfly" ? Nie podając miasta zamieszkania nie oczekuj dużej ilości odpowiedzi. Jeżeli zależy Ci na porządnym hodowlanym bojowniku to musisz mieć namiary do hodowcy, który się tymi rybami zajmuje. Na giełdach znajduje się perełki, ale czasem jest koszmar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ren86 Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Butterfly to rodzaj znaczenia płetw pół na pół : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartixxx Posted May 13, 2013 Author Share Posted May 13, 2013 Sorki mój błąd mieszkam w Poznaniu i chodzi mi dokładnie o taką odmianę jak wyżej Może ktoś mi powiedzieć kiedy i gdzie w Poznaniu może odbywa się taka giełda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts