nytas Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Witam! Jestem początkującym akwarystą, miałem w akwarium ospę rybią z którą wygrałem preparatem SERA Costaforte. Ostatnio zauważyłem u zwinników mniej lub bardziej białe końcówki płetw. Jeśli to możliwe to proszę o diagnozę i ewentualnie poradę. Dziękuję za wyrozumiałość.... Moje akwarium: - 54 L - Oświetlenie standard w pokrywie 15W - obsada: 8 neonów inessa, 4 gupiki, bojownik wspaniały, 3 barwieńce czarne(fantomy), 5 zwinników, 5 otosków. - Filtr TetraTEC EX400 Moje Akwarium: http://youtu.be/qgkYpI-6vP0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin0714 Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 To normalne ubarwienie zwinników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nytas Posted May 12, 2013 Author Share Posted May 12, 2013 Super! Dzięki bardzo za szybką odpowiedź.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts