Tomo_HKS Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Cześć, wracam do mojego hobby z młodości i potrzebowałbym zrobić większe zakupy, chodzi mi głównie o akcesoria, oświetlenie, pokarmy.Ze względu na spora przerwę, nie ma za bardzo rozeznania, moglibyście polecić jakieś sklepy akwarystyczne online? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Najlepiej rozejrzyj się za tym na Allegro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin0714 Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Dokładnie, nawet sklepy które wystawiają przedmioty na allegro mają tam niższe ceny niż na stronie swojego sklepu. Konkurencja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 A ja polecę z reklamą i wspomnę o sklepie Clarias, są na allegro, ale kupując przez ich stronę jest trochę taniej (w końcu allegro pobiera prowizję). Ktoś tu na forum ostatnio polecał ten sklep, ja tylko do tego dołączę - bezproblemowa obsługa, szybka wysyłka (podobno, bo ja akurat odbieram u nich osobiście) i ceny dość przyzwoite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajolica1 Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 A ja polecę z reklamą i wspomnę o sklepie Clarias, są na allegro, ale kupując przez ich stronę jest trochę taniej (w końcu allegro pobiera prowizję). Ktoś tu na forum ostatnio polecał ten sklep, ja tylko do tego dołączę - bezproblemowa obsługa, szybka wysyłka (podobno, bo ja akurat odbieram u nich osobiście) i ceny dość przyzwoite. Również polecę tego sprzedawcę. Towar kupiłam na allegro, przesyłka doszła na drugi dzień Jeśli chodzi o internetowe sklepy to też uważam że trzeba się rozejrzeć na allegro. Możesz wybrać najtańszy produkt spośród wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunay Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Również polecam Clarias. Po przeszukaniu poczty okazało się, że dwa razy zamawiałem coś u nich. Raz testy i pokarm, teraz ostatnio zaworek Camozzi. Szybko i bez problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariolcia1980 Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Polecam sklep internetowy Neo24.pl. Wiem, że kojarzy się on głównie ze sprzętem rtv i agd. Dział akwarystyczny jest tam całkiem dobrze rozbudowany. Można tam kupić same akwaria i ich wyposażenie, a także pokarm dla rybek.Dodatkową zaletą są rabaty i darmowa przesyłka powyżej 100 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek1702 Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Dział akwarystyczny jest tam całkiem dobrze rozbudowany hahahah Myślimy o tym samym sklepie? Rzeczy jest tam bardzo mało, w zoologicznym w małym miasteczku jest dużo więcej. Jedynym plusem są chyba ceny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuzio Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 (edited) Ostatnio w żelazo zaopatrywałem się tutaj http://allegro.pl/sklep/11247948_aqua-ster . Wiem że są akwarystyczne w Szczecinie, ale ostatnio średnio mam czas do nich zaglądać. Edited April 17, 2014 by Łobuzio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victorique Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 To ja pozwolę sobie polecić mój ulubiony sklep Internetowy sklep.crazyworldpets.pl może dział akwarystyczny nie jest tu jakoś niesamowicie rozbudowany, za to często mają wręcz niesamowite promocje cenowe. Także warto zaglądać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clarias Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Możesz rozejrzeć się także wśród aukcji allegro, ale w sklepach internetowych także spotkasz niższe ceny. Jako że na co dzień zajmujemy się akwarystyką to chętnie pomożemy i doradzimy w wyborze całej obsady i akcesoriów mamy niezbędne doświadczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishfan Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 (edited) Jesli chodzi już o sklepy akwarystyczne to mam w planach założyć tylko niestety jest ich coraz wiecej. Chce skorzystac z oferty D***m myslicie ze skorzystanie z usług firmy zajmujaca sie pozycjonowaniem bd dobrym rozwiazaniem? Po pierwsze primo to w klawiaturach zazwyczaj występuje taki magiczny klawisz: Alt Gr. Tutaj preferujemy jego używanie, zwolnienia lekarskie nie są honorowane. Po drugi primo to prawie się udało, ale jak chce się reklamę i dobre pozycjonowanie to trzeba napisać maila do właściciela serwisu i zamówić banerek. A po trzecie primo (chociaż to chyba bez znaczenia w tym przypadku) to dobre sklepy bardzo szybko się pozycjonują pocztą pantoflową zadowolonych klientów. /ahr/ Edited August 12, 2014 by ahr Pisownia i reklama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishfan Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Nie wiem skąd to oburzenie Będę na drugi raz pamiętać o wszystkich ąśęć, jednak pomyśl, że ktoś może być zagranicą a tam nie posiadają tejże możliwości. Jeśli chodzi o rzekomą reklamę, mylisz się, ponieważ spytałam uprzejmie nt firmy pozycjonującej w celu zaczerpnięcia jakichkolwiek informacji na ich temat. Pozdrawiam i zalecam wyluzować Ja jestem za granicą i mam taką możliwość, więc w czym problem? Mapet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts