piotruś08 Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Mam pytanie Mam 2 paletki, 10 neonów, 5 razboz klinowych, 3 kirysy i glonjaga ok16cm Chce dokupić jeszcze 2 paletki, a sprzedać razbozy,czy będzie ok? -akwarium 112l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzechuz Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Witam, jak dla takiej obsady i czterech paletek to trochę mało miejsca, jeżeli chcesz zajmować się paletkami to pomyśl o większym akwarium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaśka25 Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 podobnie jak wyżej, paletki to drogie i wrażliwe rybki najlepiej czują się w jednogatunkowym akwarium dzisiaj widziałam na allegro okaz za około 450 zł a większość za 40-50zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiciunce Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Z tego co pisze ze masz 112L akwa to zdecydowanie za mało pozatym jest to ryba stadna wiec trze ich kupić wiecej a cena jest dosc wysoka wiec na twoim miejscu bym sie wstrzymał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika15 Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 ...a po za tym paletki wolą akwaria jednogatunkowe i potrzebują większego akwarium... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts