lukas123 Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Witam mam pytanie do znających się na CAR AUDI. Zamierzam kupić tubę ale takie pytanie chcę kupić ten zestaw http://allegro.pl/jbl-gt5-12-b-wzmacniacz-blaupunkt-gta-270-kable-i3213373039.html ale nie wiem czy ten wzmacniacz będzie dobry do tej tuby. Jeżelio nie to polećcie jakieś wzmacniacze do tej tuby z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczuchex Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Jak najbardziej pasuje, jeszcze jak zmostkujesz dwa kanały i na głośnik dasz to będzie cacy. Ale za tańsze pieniądze bo za 350zł ja skompletowałem sobie taki sam zestaw tylko Magnata: Głośnik 12" + MAGNAT Edition Two. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arreczeq Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Że tak zapytam do jakiego Wieś-wozu to zapychasz ? Bo jak będzie zdezelowany to się rozłoży na części pierwsze od drgań Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas123 Posted May 10, 2013 Author Share Posted May 10, 2013 Autko zadbane skoda felicja 15 letnia, 0 rdzy przebieg 64 tyś to nie ma szans się rozlecieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 skoda felicja 15 letnia A w niej prawie 300W RMS w subie. Jeszcze powiedz że słuchasz "umca umca"? PS: Znajomy ma 1000W w Cinquecento. Przy głośności na 30 nie da się wytrzymać w aucie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts