Wilczyca Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Byłam dzisiaj w sklepie zoologicznym i widziałam takie glonojady o tej właśnie nazwie. I postanowiłam najpierw zobaczyć i poczytać o nich w necie, ale nic nie znalazłam na ich temat. Także powiedzcie mi coś o nich bardzo proszę. Czy nadają się do mojego zbiornika i czy mogą być z taką obsadą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo180 Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 to jest zbrojnik biały(albinos) mogłabys 1 kupic Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 być może to kolejny przykład tego jak w sklepach lubią wymyślać własne nazwy może to zbrojnik w jakiejś wersji kolorystycznej Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo180 Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 moze tak byc ale wydaje mi sie ze to zwykły albinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Jakiego koloru ten glonojad miał oczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczyca Posted May 2, 2009 Author Share Posted May 2, 2009 Ten glonojad był ciemnych kolorów i miał chyba pręgi na sobie. Nie jest to żaden albinos. Był malutki nie przyjrzałam się oczom. Teraz właśnie znalazłam zdjęcie tego glonojada i nazywa się dokładnie Gold Stripe Panaque Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 taki http://www.planetcatfish.com/catelog/sp ... ies_id=158 wcześniej trzeba było zajrzeć bys nie musiała szukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczyca Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 A jakieś informacje po polsku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Raczej jest to ryba dość agresywna wobec swojego gatunku i chyba możesz trzymać tylko jedna sztukę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts