Ren86 Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Nie jestem pewna czy potrzebuję matę. Moje akwarium nie dotyka dnem blatu, gdyż stoi na czarnej ramie która zamontowana jest na dnie na wszystkich rogach. Czy może bezpiecznie stać bez żadnych mat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Jeżeli ma podstawkę to zastępuje ona matę. Albo mata albo podstawka. Zadaniem "podłoża" pod akwarium jest niwelowanie nierówności i ewentualnych rys mogących powstać przez zarysowanie ziarenkiem piasku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ren86 Posted May 4, 2013 Author Share Posted May 4, 2013 Dziękuję, tak sądziłam ale wolałam się upewnić dla świętego spokoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz sie z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts