asiunia008 Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Witam! Mam Akwarium 200 litrów i obsade: 2 Skalary 2 X Pielęgniczka Ramireza (parka) 2 X Pielęgniczka Ramireza odmiana złota (parka) 2 X Otoski 3 X Ślimak i moje pytanie: jakie inne pielęgnice mogę kupić do moich rybek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0mek23 Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Możesz dokupić parkę pielęgniczek Agassiza lub parkę pielęgniczek cytrynowych. Nie kupuj Kakadu, bo wyrażają pewien terytorializm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Błagam. Piszcie łaciną. Co to do cholery jest pielęgniczka cytrynowa? Moim zdaniem możesz dorzucić trzecią parkę ramirez. Widzę, że nie patrzysz na to, czy zmieszaja sie ze sobą poszczególne odmiany barwne więc proponuje Ci inwestycje w "Electric Blue " Ramireza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts