bigos30 Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Wczoraj stworzonko odłowione w trakcie odmulania dna.W nocy zrzuciło wylinkę.Zdjęcie zrobione telefonem za co przepraszam,ale niestety nie mam innej możliwości. Luna: Edytowałam zdjęcie. Na przyszłość: 6.5. - Grafika wklejana do tematu nie może być większa niż w rozdzielczości 1024x1024 pikseli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Larwa ważki. Usuń ją z akwarium, może polować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigos30 Posted May 4, 2013 Author Share Posted May 4, 2013 Dziękuję za informację.Tak zrobię.Pewnie przyniosłem ją z roślinką.Ciekawe ile tych larw jest jeszcze w akwarium?Mam zrobić restart? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Nie rób restartu, nie ma sensu. Po prostu bądź cierpliwy i stopniowo wyłap larwy ręcznie, o ile jakieś jeszcze są. Niekoniecznie musi być ich więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigos30 Posted May 4, 2013 Author Share Posted May 4, 2013 Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts