wssthc Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Witam._Mam obecnie puste jedno akwarium 25l i nie wiem co z nim zrobić... Proszę o pomoc. Wpuściłbym do niego jakąś parkę żeby się mnożyła tylko nie mam pomysłu... Aha prętniki karłowate i bojowniki odpadają... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beniek Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Więc mało wymagające, odpowiednie były by Ci Gupiki pawie oczko 1+2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielszczanin Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Możesz zrobić krewetkarium lub Gupik 1x2 lub kilka samców Gupika lub Betta Picta 1+1 lub Dario Dario. Możliwości jest na prawdę wiele . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wssthc Posted May 22, 2013 Author Share Posted May 22, 2013 (edited) Na pewno nie gupiki bo mam endlerki w 126l... dario dario są naprawdę piękne tylko gdzie je można dostać w Warszawie?? Proszę o odp. Edited May 22, 2013 by wssthc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Skoro chcesz rozmnażać inne ryby to warto mieć dodatkowe dojrzałe akwarium. A to jest puste jak rozumiem, więc nie ma pola do popisu. Masz samo akwarium, bez filtra, grzałki , pokrywy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts