splendor Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Witam poszukuje książki pt. "Back Tu Nature - Przewodnik po świecie pielęgnic z Malawi" Autor: Ad Konings Posiadających i chcących odsprzedać proszę o kontakt, ewentualnie wynagrodze czas za scan tej książki. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katamaro06 Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 no ja z kolei poszukuje książek- podręczników o chorobach ryb i o wyposażeniu akwarium ale takiego juz profesjonalnego jakby ktos mógł mi cos polecic byłabym bardzo wdzieczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Witam poszukuje książki pt. "Back Tu Nature - Przewodnik po świecie pielęgnic z Malawi" Autor: Ad Konings http://cichlidpress.pl/product_info.php?products_id=2 no ja z kolei poszukuje książek- podręczników o chorobach ryb i o wyposażeniu akwarium ale takiego juz profesjonalnego jakby ktos mógł mi cos polecic byłabym bardzo wdzieczna Powiem tak: nie znajdziesz w takich książkach więcej niż tu, przy czym część publikacji ma znaczące błędy merytoryczne, powtarza niesprawdzone mity itd. Za to są książki bardziej specjalistyczne, takie jak "Rośliny w akwarium" Diany Walstad. Masz tam dość sporo chemicznej wiedzy i porad, ale dotyczących jednego zagadnienia i przede wszystkim jednej "szkoły" akwarystycznej, a tych jest kilka i niekoniecznie któraś jest najlepsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted May 2, 2013 Author Share Posted May 2, 2013 Tą strone już wczesniej odwiedzałem. Niestety ale jest to książka dotycząca Tanganiki a nie Malawii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts