grzes1226 Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 mam taką lampe jak do gararzu 2x18w t8 płaska cała zabudowana z plastiku myślałem zeby ją uszczelnić silikonem i czym sie da i podwiesić do pokrywy to wersja pierwsza i najprostrza! dróga to taka mam statesznik zewnęczny 2x18w świetlówki i 4x oprawka bryzgoszczelna ale co z tym zrobić to niemam pojęcia tylko podwięśić ale na co i trzeba by dać jeszcze gdzieś dać te startery do świetlówek prosze o pomoc!!!! Ile razy można Cię upominać? Pisownia!//lopezz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybaccf Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Jak masz gdzieś starą pokrywę do 112l to wyjmij świetlówki od lampy garażowej i te co masz oraz stateczniki i możesz wrzucić je do pokrywy, kilka otworów i będzie ok. Zależy także czy chcesz mieć 2x18, 3x18, 4x18W może jeszcze coś albo coś inaczej Napisz co posiadasz dokładniej a najlepiej zdjęcia daj i co chcesz z tego zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts