denis Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Zauważyłam, że na połowie bocznej szybie i prawej szybie jest takie coś dziwne białe. Jest to na połowie przedniej ponieważ w połowie akwarium mam kotnik z rybą. Wydaje mi się, że to jest z braku dotlenienia. A jeśli nie to bardzo proszę o jakieś rady w tej sprawie. Jak to usunąć czy co to jest lub z czego się to wzięło. Wodę zmieniałam tydzień temu lub półtora tygodnia temu. Zdjęcia : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_PatryQ Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Jeżeli wode zmieniałeś tydzień temu. To rybek nie powinno być w akwa. Może akwarium nie dojrzało i dlatego jest ten nalot. Wysłane z mojego GT-N7100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted April 26, 2013 Author Share Posted April 26, 2013 Jestem dziewczyną. :D Zniknie on po jakimś czasie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Normalny osad, przecież pomiędzy kotnikiem a szkłem nie będzie takiego samego przepływu jak( edit )w całym akwarium. denis, skoro jesteś dziewczyną to chyba wiesz do czego służy gąbka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted April 27, 2013 Author Share Posted April 27, 2013 denis, skoro jesteś dziewczyną to chyba wiesz do czego służy gąbka? Tak wiem. Ale to normalnie przejechać w środku po tym gąbką ? A da się to zetrzeć na zewnątrz? Temat zamykam. Mapet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts