Hrabia Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Witam,co to za przyczyna ? Mój kirys pływa na boku ,czy on jest chory? Czy co? Mam go 2 lata, do tej pory ok, pozostałe rybcie zdrowe. Dziękuję Luna: Zaczynaj zdania z wielkiej litery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Podaj więcej info: przeczytaj-zanim-zalozysz-nowy-temat-t14640.html W tedy na pewno ktoś pomoże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrabia Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 Wiem,wiem parametrów nie sprawdzam ,nigdy nie sprawdzałem.Rybcie zdrowe to po co mam się stresować parametrami, poza tym na pewno nie pływa bokiem bo mam za duże (no2, no3, ph, kh, gh, po4 itp.) pozostałe kiryski są zdrowe Pytam bo może ktoś miał ze swoim kiryskiem podobnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Nie powiedziałeś nic o akwarium a oczekujesz diagnozy. Nie wróżymy tutaj z kuli... Podaj konkretne informacje na temat warunków życia ryb, tak jak w podanym wyżej linku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts