tomeksup Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Witam. Dziś czeka na szczęśliwca 280ml (słoik) wgłębki nazywanej przeze mnie "dziadostwem". Zarasta taflę i ogranicza świtało. Wgłębka jest w kawałkach o różnej wielkości. Odbiór osobisty. Chętnie przyjmę za to jedną krewetkę lub ślimaka helenę. Ale jeśli nie to oddam i tak za darmo. Brak chętnych = wgłębka idzie do kosza. Dzwonić 506 677 602 Tomek. W godz. 9-20. Ps. Zabierz ze sobą słoik na wymianę bo mnie już skończyły się słoiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeksup Posted April 26, 2013 Author Share Posted April 26, 2013 Doszło kilka gałązek rogatka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaRaS Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Witam Jestem zainteresowany Napisalem PW do Ciebie. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeksup Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 Napisz jeszcze raz. Pelii nie mam ale mam inne rośliny i to sporo. Chociaż kawałki pelii znajdą się. Pisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts