raf092 Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Witam, mam roślinkę której nazwy nie znam a etykietkę wyrzuciłem No i popełniłem kardynalny błąd bo teraz nie wiem dlaczego obumiera. http://i.imgur.com/EWgPomi.jpg Zdjęcie usuwam. Regulamin 6.5. Podeślij mi na pw o odpowiedniej rozdzielczości to wstawimy spowrotem. Mapet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martusia86 Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Zdjęcie bardzo słabej jakości, ale widzę że masz roślinkę w koszyczku, to może być głównym powodem że roślina marnieje, wyciągnij ją z koszyczka i włóż do żwirku, rośliny potrzebują również nawozów, najlepiej jakbyś kupił np. kulki gliniano-torfowe i włożył pod żwirek, a obok tego roślinkę. Przed włożeniem rośliny do podłoża, powinieneś starannie wyczyścić łodygi i korzenie z "tego czegoś" co jest w koszyczku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts