Coolfon1988 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Mam akwarium ogólne i mam w nim gurami, danio,gupiki,kardynalki i neony . Zachorowaly Mi na ospe gurami i neonki z tej obsady i zaczołem je leczyć wszystkie bo raczej niemiałem gdzie tyle ryb przenieść dziś padło Mi gurami ale naninnuch rybach objawów niewidze , jakie radzicie Mi robić kolejne kroki ? Luna: Dbaj o pisownię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidk Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Szukanie nie boli. Kilka tematów wyżej masz wszystko napisane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Kolejne kroki? Kontynuować leczenie. Powiedz chociaż co podałeś i jak wygląda kuracja, bo w Twojej wiadomości nie ma o tym ani słowa. Na forum jest mrowie wątków o leczeniu ospy, jest nawet całe kompendium na temat tej choroby. Oto link: rybia-ospa-kompendium-wiedzy-t17129.html Warto chociaż spróbować poszukać informacji na własną rękę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coolfon1988 Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 Lecze je ICHTIOSANEM według instrukcji z podmianami wody co 3 dni i dolewaniem płynu . Ale widze że rybki pływaja po akwarium i mają apetyt ale kropki sa falej na gurami i platce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts