kamilos1985 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Proszę o ocenę, ewentualnie porady:) dopiero zaczynam zabawę z tworzeniem podwodnych ogrodów. Nastawiam się bardziej na typ holenderski, ale ze względu na możliwości - mam tylko 50l - nie jest to łatwe. Zbiornik ma ok 3 tygodni. Tymczasowo bez ataku glonów. Obsadę podam później, nie jest to łatwe dla laika, poszukam, porównam, napisze. 8 x Rozbora klinowa 10 x Red Cherry mod: proszę o edycję postu zgodnie z regulaminem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluee15 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Zmniejsz zdjęcia bo forum rozwala i podaj obsadę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olyvka Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 ale ta rura na 1 planie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 do Holendra mu daleko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olyvka Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 spokojnie kirysek. Tylko na wystawach holendry są robione z dużych dorosłych roślin, aby pięknie wyglądało. A wątpię aby później taki gęsty zbiornik miał szanse funkcjonować... Do stworzenia domowego holendra potrzeba przede wszystkim czasu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilos1985 Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 Pewnie masz racje ze daleko, na razie skupie się na stracie, nie chciałbym zainwestować w ładne, duże i u mnie drogie rośliny, a później stracić je przez niewiedzę na ten temat. Poczekam z 2-3 miesiące, zobaczę co z glonami i kontrolą pierwiastków. Zrobiłem bimbrownik. Po tym czasie zaczną się zmiany. p.s Kwesta zdjęcia, słabo mi wychodzą w realu wygląda o niebo lepiej, ale to już musicie sobie wyobrazić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianq Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 jest spoko, fajne akwa a Kirysem się nie przejmuj on tak w 50% tematach, taki agresor z niego :PP lubi zaczepiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 szkoda że jakość zdjęcia jest słaba bo przez to akwa troszke inaczej wyglada pewnie weź się postaraj i wrzuć wyraźne fotki całego akwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 jest spoko, fajne akwa a Kirysem się nie przejmuj on tak w 50% tematach, taki agresor z niego :PP lubi zaczepiać mówię co myślę po prostu. AQUABOTANIQUE Planta Activ - Makroelementy AQUABOTANIQUE Planta Activ - Mikroelementy + Bimbrownia najzwyklejsze 2 świetlówki za parę groszy, 2xOsram Fluora i po 2 dniach rośliny skoczyły o 2 do nawet 8cm co mnie trochę przeraża [wizja co tygoniowych podcinek?] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoime Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Co tam słychać w akwarium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Fajne masz razbory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts